Wandelingen

Iedere week wordt er gewandeld met de wandelgroep. In de mooie omgeving van Gerwen worden verschillende routes gelopen. Het tempo en de afstand wordt per keer bekeken zodat het passend is bij de groep. De wandelaars kunnen na de tocht aanschuiven bij de inloopmiddag voor een heerlijk kopje koffie.

Fietstochten

Fietstochten met de WLGZodra het in het voorjaar weer wat mooier weer wordt, begint de WLG met de wekelijkse fietstochten. Iedere week wordt er een andere route uitgezocht. De fietsgroep komt op deze manier op de mooiste plekken. Soms zijn deze plekjes verrassend en nog niet eerder door iedereen ontdekt.

Museum bezoeken

In de winter, als er niet gefietst kan worden, organiseert de WLG een aantal museum bezoeken. Met auto’s of een bus worden musea bezocht die zorgvuldig door de organisatoren zijn uitgezocht. Tijdens deze bezoeken wordt er door de tijd gereisd, er komen herinneringen boven en er worden nieuwe dingen geleerd.

De WLG biedt mogelijkheden voor mensen die graag actief zijn.

Meer informatie over de activiteiten van de WLG en de huidige agenda met aankomende activiteiten en evenementen kunt u vinden op Digitaal Dorpsplein Gerwen.